A murit ERIC UDEL, basistul legendarului grup american.

Membrii trupei The Original Blues Brothers Band sunt devastați și trec prin clipe foarte grele. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de facebook, reprezentanții trupei au anunțat decesul lui Eric Udel, basistul trupei.

14457428_2089238437968531_2710699194824966738_n

Mesajul, adresat tuturor fanilor The Original Blues Brothers Band, explică cum s-a întâmplat acest eveniment nefericit:

” Tuturor prietenilor și fanilor noștri OBBB:

Cu profundă durere vă anunțăm că prietenul nostru iubit, Eric Udel, genialul  basist, a murit noaptea trecută la 3a.m.,  în spitalul Bellevue din New York.

Miercuri noaptea,  a căzut pe strada 45th. & Lex și s-a lovit la cap. Un trecător a fost martor, a sunat la 911 și a rămas cu el până la sosirea ambulanței. Eric a fost operat, dar a intrat în comă. În mod inexplicabil, am aflat abia luni dimineață, când prietenul nostru spaniol David Buceta a văzut o postare a unei asistente medicale care găsise  în pașaportul lui Eric, o viză pentru Original Blues Brothers Band. David l-a alertat Tommy Mc Donnell. Mulți dintre prietenii lui Eric au ajuns imediat la Bellevue pentru a fi alături de el.

Eric era un om vibrant, frumos, amuzant, grijuliu și un mare muzician și instrumentist. În luna mai a acestui an, am înregistrat un nou CD, iar interpretarea  sa minunată va rămâne cel mai prețios testament.

Suntem  devastați de pierderea lui Eric. Va rămâne în inimile noastre.

Eric, Dumnezeu să te binecuvânteze, RIP frate.” – Original Blues Brothers Band.

În ciuda acestei pierderi uriașe, fanii trupei The Original Blues Brothers Band din România își vor întâlni idolii în concertul programat pe 11 octombrie la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Managerul trupei, a transmis Asociației Culturale Spectaculis, organizatorul  concertului de la Sala Palatului, o comunicare oficială, în cadrul căreia a fost precizat faptul că acest moment dificil nu va aduce modificari asupra concertelor din cadrul turneului internațional. Eric Udel va fi înlocuit de Stu Woods!

Prin urmare,  iubitorii de muzică jazz și blues, din România, sunt invitați peste doar 10 zile, la Sala Palatului pentru a fi martorii unui show de excepție, același concert live, ovaționat de publicul din toate colțurile lumii.

Facebook Comments
crdesign

About crdesign

Crafted by CRdesign.