IULIAN CANAF a fost ales să cânte în deschiderea concertului The Original Blues Brothers Band de la Sala Palatului

By September 20, 2016Evenimente, Noutati

Cu această ocazie, artistul îi invită pe toți iubitorii de blues la petrecerea ”The Original Blues Party”. Evenimentul va avea loc joi, 22 septembrie în Tribute Club din capitală.

„It’s dark and we’re wearing sunglasses”.

Joi, 22 septembrie, intră în atmosfera muzicii și a filmului „The Blues Brothers” alături de Iulian Canaf (guest star of the night) în Tribute Club.  Fan împătimit al legendarului grup The Original Blues Brothers Band, IULIAN CANAF  alături de band-ul său vor da startul petrecerii, la ora 20.00. Pe lângă muzica live de calitate, numeroase surprize și antren, spectatorii vor participa la o super-tombolă! Absolut toți participanții vor câștiga ceva!

În plus, vom celebra împreună un mare vis care s-a transformat în realitate! Membrii The Original Blues Brothers Band l-au ales pe Iulian Canaf să cânte în deschiderea show-ului ce va avea loc pe 11 octombrie la Sala Palatului din capitală.

Așadar, dacă ai chef de distracție sau dacă vrei să facem încălzirea împreună pentru concertul legendarului grup american THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND, de la Sala Palatului, te așteptăm  joi, 22 septembrie, în Tribute, la ”The Original Blues Party! Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați pagina de facebook a evenimentului.

Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediţia din 2012 a concursului “Vocea României”, în care solistul a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune şi sensibilitate. Au urmat apoi multe concerte desfăşurate cu casa închisă, în Bucureşti şi în ţară, care au demonstrat că artistul şi-a câştigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

 

Iulian Canaf s-a născut în anul 1973 în Iași. Primul contact cu scena l-a avut în anul 1999, la vârsta de 26 de ani. La vremea aceea, Canaf frecventa clubul Escape din Iași, un loc de întâlnire al studenților. Într-o seară, el a fost invitat pe scenă de către prietenul său John Munteanu, ca solist vocal, iar publicul a fost încântat.

Tot în 1999, Iulian Canaf a avut inițiativa de a înființa trupa Excentric Blues. De-a lungul timpului trupa a suferit mai multe modificări în componența sa, singurii membri rămași până în prezent în formație fiind el și Cristian Popovici.

Alături de colegii săi din Excentric Blues Band, Iulian Canaf a susținut concerte în toată țara. În anul 2011, Canaf s-a înscris la Vocea României, unde a făcut-o pe Loredana să se îndrăgostească de vocea sa, cu o versiune blues a piesei “Knockin’ On Heaven’s Door”. A fost cooptat în echipa ei și de-a lungul concursului a interpretat piese ca “Vagabondul vieții mele” – Gheorghe Dinică, “Sailing” – Rod Stewart și “Sunny” – James Brown.

Canaf nu a ajuns până în finala Vocea României, dar show-ul i-a adus o popularitate uriașă și concerte constante în toată țara. Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a susținut primul concert oficial în București, în Jukebox Venue,  unde, conform organizatorilor, 700 de persoane l-au aplaudat pe indragitul interpret.

Facebook Comments
crdesign

About crdesign

Crafted by CRdesign.