Feţele mai puţin cunoscute ale lui Florin Piersic jr

By | Noutati | No Comments
Feţele mai puţin cunoscute ale lui Florin Piersic jr
Interviu de Florin Ghioca, publicat în Adevărul

Pe 26 decembrie, vă invităm la Teatrul Național (Sala Studio, ora 20.00), la spectacolul „Freak Show” cu Florin Piersic Jr.

Read More

Soprana Ana Cebotari și baritonul Michael Havlicek, invitați speciali in concertul orchestrei JOHANN STRAUSS ENSEMBLE

By | Evenimente, Noutati | No Comments

SOPRANA ANA CEBOTARI ȘI BARITONUL MICHAEL HAVLICEK INVITAȚI SPECIALI ÎN CONCERTUL DE CRĂCIUN ”BEST OF VIENNA”

Decembrie este o lună magică, o lună despre miracole, despre dăruire și bucurie. Pe 12 decembrie, odată cu revenirea orchestrei JOHANN STRAUSS ENSEMBLE în România, pentru cel de-al treisprezecelea an, iubitorii de muzică clasică vor avea privilegiul să se delecteze în atmosfera sclipitoare a balului vienez armonizat cu peisajul sărbătorilor de iarnă.

Read More

Enisala CastelFest 2017 (ediția I) s-a încheiat cu succes

By | Evenimente | No Comments
Pe 22 și 23 iulie, a avut loc, la Cetatea Enisala, prima ediție a Festivalului „Enisala CastleFest”. Spectatorii s-au bucurat de două zile de muzică live și au avut șansa să pășeașcă într-un oraș medieval, să participle la diverse ateliere (de olărit, de pielărie, de teatru, de lupte medieval, au învățat să picteze scuturi, au îmbrăcat haine de epocă).

Read More

Soprana Mara Mastalir și baritonul Michael Havlicek de la Vienna Volksoper, invitați speciali în concertul ”VIENNA MAGIC- CHRISTMAS EDITION”

By | Evenimente, Music, Noutati | No Comments

Artiști de înaltă ținută vin, alături de  Johann Strauss Ensemble, la sărbătoarea muzicii clasice vieneze din capitală.

 Soprana Mara Mastalir și baritonul Michael Havlicek de la Vienna Volksoper, sunt invitați speciali în concertul ”VIENNA MAGIC- CHRISTMAS EDITION” de la Sala Palatului.

Iubitorii de muzică clasică din capitală sunt invitați miercuri, 21 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00 pentru a lua parte la sărbătoarea muzicii clasice vieneze desfășurată cu ocazia concertului tradițional de Crăciun, ”Vienna Magic – Christmas Edition”. Pentru al 12-lea an consecutiv, concertul este susținut în țara noastră de faimoasa orchestră austriacă JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, sub bagheta charismaticului dirijor Russel McGregor.

Read More

Vienna Magic – RUSSELL MCGREGOR – Interviu

By | Evenimente, Music, Noutati | No Comments

RUSSELL MCGREGOR: „Îmi doresc să am onoarea de a cânta cu o orchestra din România compozițiile lui George Enescu”

Doar două luni ne despart de reîntâlnirea cu muzica lui Strauss. L-am contactat pe dirijorul Russell McGregor care a fost amabil și ne-a acordat un interviu în exclusivitate, pe care îl puteți citi mai jos.

Read More

Vești triste pentru fanii trupei The Original Blues Brothers Band

By | Music | No Comments

A murit ERIC UDEL, basistul legendarului grup american.

Membrii trupei The Original Blues Brothers Band sunt devastați și trec prin clipe foarte grele. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de facebook, reprezentanții trupei au anunțat decesul lui Eric Udel, basistul trupei. Read More

Iulian Canaf isi intalneste idolii, la Sala Palatului din Bucuresti!

By | Evenimente, Music, Noutati | No Comments

IULIAN CANAF a fost ales să cânte în deschiderea concertului The Original Blue Brothers Band de la Sala Palatului

 

Cu aceasta ocazie, artistul îi invită pe toți iubitorii de blues la petrecerea ”The Original Blues Party”. Evenimentul va avea loc joi, 22 septembrie in Tribute Club din capitală.

„It’s dark and we’re wearing sunglasses”.

Joi, 22 septembrie, intră în atmosfera muzicii și a filmului „The Blues Brothers” alături de Iulian Canaf (guest star of the night) în Tribute Club.  Fan împătimit al legendarului grup The Original Blues Brothers Band, IULIAN CANAF  alături de band-ul său vor da startul petrecerii, la ora 20.00. Pe lângă muzica live de calitate, numeroase surprize și antren, spectatorii vor participa la o super-tombolă! Absolut toți participanții vor câștiga ceva!

În plus, vom celebra împreună un mare vis care s-a transformat în realitate! Membrii The Original Blues Brothers Band l-au ales pe Iulian Canaf să cânte în deschiderea show-ului ce va avea loc pe 11 octombrie la Sala Palatului din capitală.

Iulian Canaf

Iulian Canaf

Așadar, dacă ai chef de distracție sau dacă vrei să facem încălzirea împreună pentru concertul legendarului grup american THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND, de la Sala Palatului, te așteptăm  joi, 22 septembrie, în Tribute, la ”The Original Blues Party! Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați pagina de facebook a evenimentului:

 https://www.facebook.com/events/1076884052429654/

Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediţia din 2012 a concursului “Vocea României”, în care solistul a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune şi sensibilitate. Au urmat apoi multe concerte desfăşurate cu casa închisă, în Bucureşti şi în ţară, care au demonstrat că artistul şi-a câştigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

 

Iulian Canaf s-a născut în anul 1973 în Iași. Primul contact cu scena l-a avut în anul 1999, la vârsta de 26 de ani. La vremea aceea, Canaf frecventa clubul Escape din Iași, un loc de întâlnire al studenților. Într-o seară, el a fost invitat pe scenă de către prietenul său John Munteanu, ca solist vocal, iar publicul a fost încântat.

 

Tot în 1999, Iulian Canaf a avut inițiativa de a înființa trupa Excentric Blues. De-a lungul timpului trupa a suferit mai multe modificări în componența sa, singurii membri rămași până în prezent în formație fiind el și Cristian Popovici.

Alături de colegii săi din Excentric Blues Band, Iulian Canaf a susținut concerte în toată țara. În anul 2011, Canaf s-a înscris la Vocea României, unde a făcut-o pe Loredana să se îndrăgostească de vocea sa, cu o versiune blues a piesei “Knockin’ On Heaven’s Door”. A fost cooptat în echipa ei și de-a lungul concursului a interpretat piese ca “Vagabondul vieții mele” – Gheorghe Dinică, “Sailing” – Rod Stewart și “Sunny” – James Brown.

Canaf nu a ajuns până în finala Vocea României, dar show-ul i-a adus o popularitate uriașă și concerte constante în toată țara. Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a susținut primul concert oficial în București, în Jukebox Venue,  unde, conform organizatorilor, 700 de persoane l-au aplaudat pe indragitul interpret.