Adrian Vancica: Mă enervează Florin Piersic jr

Pe 26 decembrie, vă invităm la Teatrul Național (Sala Studio, ora 20.00), la spectacolul „Freak Show” cu Florin Piersic Jr.

Bilete găsiți AICI

Pagina de Facebook a evenimentului

Adrian Vancica („Celentano” din Las Fierbinți) a văzut spectacolul și l-a recomandat într-o postare pe blogul lui. Puteți citi mai jos:

„Am fost în Godot să văd spectacolul “Freak Show” al domnului Florin Piersic jr, şi spun „al lui„ pentru că e scris de el, jucat şi regizat tot de domnia sa. Talentatul pământului e un factotum!

Nu fac aici o cronică pentru că nu mă pricep şi aşa ceva au făcut alţii. Şi nici el nu are nevoie să zic eu de bine de spectacolul lui dar zic. Zic doar câteva vorbe:

Practic sunt nişte monoloage pe care le spune ba la microfon, ba lângă, ba aşezat, ba în picioare. Face câte un personaj în fiecare monolog, îşi pune o şapcă sau şi-o scoate şi, hop, e altcineva.

Simplu, nu? Dacă ai încercat aşa ceva ştii cât e de greu, dacă nu, vă spun eu că e… şi ce mă enervează e că îi iese! Şi îi iese foarte bine! Că nu-l mai suport. Deja de la jumate încolo căutam o fisură… niciuna. Să scârţâie undeva ceva… nimic. Liber, lejer, ca o joacă totul, că asta te şi enervează, că îţi da senzaţia că e uşor să faci aşa ceva.

Un profesor, un om al străzii, un grandoman, o doamnă de la operă, un pensionar moldovean, chiar toate să îi iasă? Da. Asta e punctul slab al show-lui… nu are nici o fisură! Ce mănâncă dom’le omul ăsta? Ce are în cap? Ce cărţi citeşte el?

(…)

Freak Show e un spectacol la care râzi cu poftă, oftezi când actorul te serveşte cu momente de sensibilitate, iar în pauzele dintre monoloage în care Florin se schimbă aştepţi cuminte şi curios să vezi ce mama dracu personaj o să mai facă? Când crezi că nu mai are ce mai scoată din el, hop cu surpriza peste tine…”

Puteți citi articolul AICI

Facebook Comments
crdesign

About crdesign

Crafted by CRdesign.