NIK WEST, chitarista americana supranumita Lanny Kravitz la feminin, concerteaza la Bucuresti!

Nik West, una dintre cele mai spectaculoase chitariste din lume concerteaza pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitala, incepand cu ora 21:00.
NW_slide

Nik West propune bucurestenilor o varianta inedita de spectacol, impreuna cu chitaristul Tomo Fujita – cunoscut pentru colaborarile sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl si Paul Jackson – si tobosarul John Blackwell – fost baterist al unor artisti precum Prince, Justin Timberlake si Patti Labelle. Aceasta formula se numeste Funkalaya si promite un extraordinar show de ritm si pasiune.
Prince i-a laudat prezenta scenica, John Mayer spune despre ea ca este unica, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard ii lauda expresivitatea si talentul muzical.

https://youtu.be/CnSRMLxOUPQ
Nik West este, intr-adevar, o aparatie unica pe scenele lumii. Look-ul sau funky ii permite sa se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispozitie, iar show-urile sale sunt dinamice, incarcate de vitalitate si forta. Dave Stewart de la Eurythmics spune despre ea ca este „varianta feminina a lui Lenny Kravitz”, iar insusi Lenny Kravitz a fost atat de impresionat de talentul ei incat si-a dorit sa o cunoasca personal.

Bilete gasiti pe www.ticketnet.ro, la standul Ticketnet din Unirea Shopping, etajul 2 si la casa de bilete a Berariei H.

Bilete au urmatoarele preturi: VIP 120lei; Cat.I 90lei si cat.II 70lei.
Nu ratati perioada de presale 20.06-20.07 in care puteti cumpara bilete cu o reducere de 20%, intr-un numar linimitat, din fiecare categorie de pret.

Facebook Comments
crdesign

About crdesign

Crafted by CRdesign.