Bere Gratis isi serbeaza majoratul intr-un concert exceptional pe 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborari inedite si cu cate o poveste magica in care devii personaj.

“Ce misto”! “Povestea de oras” de anul acesta aduce aceleasi “Doua inimi”, a trupei si a publicului, intr-o “Noapte calda” la Sala Palatului.
Concertele Bere gratis sunt unele dintre cele mai mari si spectaculoase showuri din muzica romaneasca si asa va fi si pe 27 octombrie, o desfasurare scenografica rar vazuta la Sala Palatului.
Acest spectacol eveniment se bucura de participarea extraordinara a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atat muzicale si umane, cat si al unei alchimii artistice rare.
Concertul va fi si unul de lansare al noului album al formatiei, al 12-lea, care include mega-hitul ”Noapte calda” si hit-ul ”Doua inimi”.

Bere Gratis

Bere Gratis

Vino sa vezi “Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura “La multi ani”, si acum, la doar 18 ani!

Invitat special al concertului este Maestrul Gheorghe Zamfir.
Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 150 lei, Cat.I – 100 lei, Cat.II – 75 lei, Cat.III – 50 lei
Acestea sunt disponibile la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, magazinele DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, ww.startickets.ro www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Facebook Comments
crdesign

About crdesign

Crafted by CRdesign.