Legendarul grup The “Original” Blues Brothers™
concerteaza in premiera, in Romania

11 octombrie, Sala Palatului, ora 20:00

The “Original” Blues Brothers™ Band, una dintre cele mai iubite trupe din peisajul muzical mondial, recunoscuta si pentru succesul urias al fimului ce ii poarta numele, va face show toamna aceasta la Bucuresti. Concertul legendarului grup de muzicieni americani reprezinta o premiera pentru iubitorii de blues din Romania, si va avea loc pe 11 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

The “Original” Blues Brothers™ au fost si sunt cap de afis in cele mai importante festivaluri de Jazz si Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair in Franta, North Sea Jazz Festival in Olanda, Pistoia Blues Festival in Italia si Montreux Jazz Festival in Elvetia. O experienta deosebita a avut loc in Paris, unde band-ul a oferit trei nopti de concerte sold-out fara precedent,  in iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima data in istoria salii, in vederea acomodarii  numarului mare de persoane.

Alaturi de Steve “The Colonel” Cropper (chitara) si Lou “Blue Lou” Marini (saxofon), doi dintre fondatorii band-ului, vor fi prezenti actualii membri ai grupului, John “Smokin John” Tropea (chitara), Leon “The Lion” Pendarvis (clape), Eric “The Red” Udel (bass), Lee “Funkytime” Finklestein (tobe), Larry “Trombonius Maximus” Farrell (trombon), Steve “Catfish” Howard (trompeta), Rob “The Honeydripper” Paparozzi (voce si harpa),  Bobby “Sweet Soul” Harden (voce) si Tommy “Pipes” McDonnell (voce), mari muzicieni care au colaborat cu nume internationale, precum Eric Clapton, Ray Charles sau Patti LaBelle.  In aceasta formula exceptionala ii vom putea aplauda pe 18 octombrie la Sala Palatului, intr-un show plin de exuberanta.

Povestea trupei a inceput in 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, cand actorii John Belushi si Dan Aykroyd au infiintat o trupa pentru cateva sketch-uri in cadrul emisiunii. Proiectul a devenit unul de sine statator, iar doi ani mai tarziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”. La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu  filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz si blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.

Biletele pentru concertul  programat in data de 11 octombrie la Sala Palatului, au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP – 300 lei, cat.I – 200 lei, cat.II – 140 lei, cat.III – 90 lei si cat.IV – 65 lei.

Discount -20% in perioada de Presale

Organizatorii le recomanda spectatorilor interesati sa profite de perioada de PRESALE, valabila in perioada 01.07.-01.08.2016, pentru a beneficia de un discount de 20% din pretul afisat.

Categorie Preţ presale (20%) Preţ întreg
VIP 240 lei 300 lei
Categoria I 160 lei 200 lei
Categoria II 112 lei 140 lei
Categoria III 72 lei 90 lei
Categoria IV 52 lei 65 lei

 

Biletele pot fi achizitionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro.

Facebook Comments