Grupul VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE

aduce muzica gospel în orașele din România

 

Turneul national al concertului ”Gospel Night” prezentat de grupul Virginia State Gospel Chorale va fi prezentat pe meleaguri românești în această săptămână, mai exact în perioada 8-11 decembrie. Celebrele ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor aduce bucuria și speranța în inimile iubitorilor de muzica gospel din Brasov, Alba-Iulia sau Cluj-Napoca. Aceștia vor avea privilegiul de a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă alături de cei 35 de artiști de renume internațional cu glasuri divine.

Programul concertelor ”Gospel Night” susținut de Virginia State Gospel este următorul:

  • 8 decembrie la Sala Patria din Brasov, ora 19:00;
  • 9 decembrie la Catedrala Romano-Catolica din Alba –Iulia, ora 19:00;
  • 10 decembrie la Opera Nationala din Cluj-Napoca, ora 19:00;
  • 11 decembrie la Sala Ampelum din orașul Zlatna, ora 18:00.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a câștigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa.

În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional.

Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume.

Pentru a îmbogăți acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins și mulți alții, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

Facebook Comments