Soldatii rusi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume

21 septembrie, Sala Polivalenta, Cluj-Napoca

Invitatul special al Corului Armatei Rosii va fi baritonul Florin Estefan.

Numeroase evenimente muzicale menite sa deschida publicului noi orizonturi catre o viata culturala bogata se anunta pentru toamna acestui an, insa celebrul Cor al Armatei Rosii a starnit un interes aparte. Acest lucru i-a determinat pe organizatori sa programeze doua reprezentatii la Sala Palatului din capitala, in zilele de 22 si 23 septembrie.

In acelasi timp, organizatorii vin cu o veste excelenta.

Spectacolul Corului Armatei Rosii sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev, care a cucerit milioane de spectatori din intreaga lume, va fi prezentat pe  21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Un repertoriu muzical variat, de cea mai buna calitate, prezenta unui corp de balet fermecator, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante, carisma, talentul si pasiunea totala sunt doar cateva dintre ingredientele cu care si-au dobandit in timp o reputatie internationala de prestigiu. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marca al excelentei in muzica este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

Nimeni nu poate ramane insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acesti artisti ating sufletul fiecarui spectator. Coregrafia baletului si interpretarea muzicala sunt garantia unui show de neuitat.

Ghidati de sintagma “Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc  publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. De-a lungul timpului, artistii rusi au fost ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Cluj  face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu  va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia  si Italia.

Facebook Comments