Spectacolul celebrului COR AL ARMATEI ROSII va cuceri publicul de la  Cluj si Bucuresti

In  perioada 21 -23 septembrie, publicul din Romania este invitat sa asiste, in premiera,  la trei reprezentatii impresionante sustinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei  Rosii), condus de Generalul Viktor Eliseev.

Red Army Choir (Corul Armatei Rosii) va cuceri audienta  de la Sala Polivalenta Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 si 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucuresti. Pe langa dansurile si costumele fascinante, Corul Armatei Rosii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus  din muzica traditionala rusa, muzica sacra, arii de opera si muzica populara, cum ar fi “Katiusha”, “Kalinka”, “Kernina” sau “Ave Maria”. De asemenea,  in repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky”(Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Rosii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj si Bucuresti, are la activ peste sapte mii de reprezentatii,  jucate pe toate continentele, si a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori  din intreaga lume.

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit “Steaua de Platina”, pe bulevardul dedicat marilor artisti rusi, iar cincizeci dintre artistii acestui ansamblu au primit titlul suprem de “Artist Emerit al Rusiei”.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Bucuresti face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume sustinut de celebrul ansamblu  va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia  si Italia.

Facebook Comments