Catalin Crisan – concert aniversar

3 ovtombrie 2017, ora 19:30

Spectaculis va invita la concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai”, care va avea loc in data de 3 octombrie, ora 19:30, la Sala Palatului.
Important! Spectatorii care isi vor achizitiona biletele pana pe 1 iunie beneficiaza de o perioada de presale, cu un discount de 20%.

Invitatii indragitului cantaret vor fi Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan. De asemenea spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase.

“Prin acest concert pe care il pregatesc impreuna cu prietenii mei voi marca implinirea a 30 de ani de cariera. Este o mare bucurie faptul ca la acest concert aniversar imi vor fi alaturi nume celebresi voci de aur ale scenei romanesti”, explica artistul Catalin Crisan.

Concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” va fi pus in scenaintr-o maniera grandioasa: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Organizatorul concertului aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” este Asociatia Culturala Spectaculis.

Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 lei – 160 lei si pot fi achizitionate atat de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines cat si online de pe www.bilete.salapalatului.ro, www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro sau www.eventim.ro.

Asociatia Culturala Spectaculis isi propune sa sprijine si sa dezvolte activitatile culturale dedicate comunitatii. Ideile noastre se bazeaza pe valori umane profunde si democratice si ne exprimam prin promovarea de activitati individuale sau colective care implica arta si cultura.
Suntem condusi de pasiunea pentru excelentain domeniul artelor spectacolului; misiunea noastra este de a pune in valoare reperele reale, de a crea experiente extraordinare si timp de calitate in entertainment.

Facebook Comments